clipnabber.png
ClipNabber ви позволява да изтеглите видеоклипове от YouTube, Metacafe, и т.н., като просто копирате и вмъквате URL - то. След това ще получите линк, от който можете да изтеглите файла на вашия компютър, Ipod, iPhone или друг мултимедиен плейър. Ще трябва да имате FLV плейър за видеоклипове от YouTube. Бърз и много лесен инструмент за употреба!
zamzar.png
Zamzar е безплатно онлайн приложение, конвертира файлове в Мрежата, като не само може да конвертирате видео от Интернет към AVI, MPEG, 3GP, MP4, MOV и т.н., но също така и преобразува аудио, изображения и формати на документи. Поставяне на URL в Стъпка 1 и последващо конвертиране на файла в предпочитания формат.
javimoya.png
VideoDownloader е разширение на Firefox, но също ви позволява да поставите URL на клипчета от много сайтове като Blip.TV, iFilm, и дори сайтове на социални мрежи като MySpace. Можете да си изтеглите безплатно FLV плейър от сайта .
vixy.net.png
ZamzaVixy.net е друг сайт,в който можем не само да изтеглим онлайн видео, но и да го конвертираме в AVI, MOV, MP4, 3GP, MP3 формати или (ако искате да извлечете аудио от видео файл). Беаплатно се тегли и FLV плейър, както може да конвертира различни формати . (Също като Zamzar)
keepvid.png
Type text or a website address or translate a document.Cancel ListenKeepVid поддържа почти всички видеосподеляния на сайтове (приложим е за теглене и конвертиране от всички сайтове). Единствената разлика за този сайт е, че той също е в Топ Видео точка, така че да е възможно да се изтеглят бързо най-гледани клипове в мрежата.
mediaconverter.png
Media Converter е подобен на ZamZar и vixy.net, но изисква от вас да създадете профил и регистрация. Също така, изглежда, че поддържа само сваляне и конвертиране на видео клипове от YouTube. Можете също така да си свалите програмата, но тя поддържа само -
- youtube.com,blip.tv, break.com, dailymotion.com, livevideo.com, metacafe.com,myvideo.de, veoh.com.
heywatch.png
Type text or a website address or translate a document.
Cancel
Listen
heywatch (Хей! Гледай) е онлайн услуга, която кодира видео в различни формати, включително HD много бързо. Графичният интерфейс е много добър и има много функции и опции, като например възможност за прехвърляне на всички видеа от Интернет директно на FTP сървър или на онлайн пространство за съхранение.
logo.gif
Type text or a website address or translate a document.
Cancel
ListenТова е най-доброто десктоп приложение за сваляне на всякакъв вид социални медии от интернет. Може да изтеглите видеоклипове и музика от MySpace, YouTube, Пандора, Rapidshare и много повече. То разполага с чудесен интерфейс и е много лесен за боравене.
videoronk.png
VideoRonk търсения в множество сайтове за видеосподеляне като Google Video, YouTube, MetaCafe и Daily Motion. Можете да намерите най-популярните видеоклипове за всеки от тях. Можете да ги гледате на VideoRonk или да ги свалите на вашия компютър във формат FLV.
viddownloader.png
VidDownloader подкрепя около 10 обекта, включително и основните, от които да изтеглите видео в DivX формат и AVI. Това е много лесен за използване инструмент и може да се извлече също само аудио от видео, като изберете "Само Audio" на страницата за изтегляне. Не е нужно да се притеснявате за FLV плейър, тъй като преобразува файлове във формат Windows.
kcoolonline.png
kcoolonline Според техния уеб сайт, те поддържат повече от 98 видео обекти, включително и MySpace, CollegeHumor, iFilm, и т.н. Ще трябва да преименувате файловете, които сваляте от YouTube с разширение. FLV в края.
download-videos.png
Този сайт е лесен за използване и поддържа повечето от най-големите сайтове. Можете да си изтеглите безплатно FLV плейър извън сайта, за да гледате видеоклиповете от YouTube.
downthisvideo.png
DownThisVideo има тагче в горната част, където можете да кликнете, за да изберете видеоклипове бързо за теглене. Този сайт се използва предимно в Япония, тъй като популярните видеоклипове са най-вече Аниме и т.н. Въпреки това, можете да го използвате, за да изтеглите всяко видео от YouTube .
Aviary_vdownloader-com_Picture_1.png
Малко приложение, което може да сваля видео файлове от много сайтове и да ги преобразува в AVI или MPG формат.
Aviary_benjaminstrahs-com_Picture_1.png
Друго популярно приложение за видеотеглене, което е много малко и много лесно за използване. Можете да изтеглите видеоклипове в партиди, като въведете URL адреси в режим на изчакване и Ares Tube може да ги конвертирате в различни формати, като Ipod, MP4, MPG и т.н.
Aviary_downloadtube-org_Picture_1.png
Конвертира и тегли онлайн You Tube видео директно на компютъра, Ipod, PSP, мобилни устройства. Поставете URL-то на клипче от YouTube и направете отметка за предпочитания от вас формат.
Aviary_google-com_Picture_1.png
Един от най-добрите настолни приложения за теглене на видеоклипове от YouTube. Ако искате да конвертирате изтеглени видеоклипове в няколко, най-популярните медийни формати за Ipod, PSP, Cell Phone, Windows Media, XVid и MP3. Пусната нова версия на този инструмент и сега е с по-удобен за потребителя интерфейс и няколко нови характеристики ( тегли и конwертира и от други сайтове много по-бързо)
Aviary_apps-foxtab-com_Picture_1.png
FoxTab Video Converter е безплатен инструмент, който ви позволява да конвертирате всеки вид видеоформат.
Достъпен и е много лесен за използване.
Поддържа: FLV, AVI, 3GP, MPEG, MOV, MKV, WMV, SWF, и популярни аудио формати като MP3, WAVE, OGG, WMA, AU.